پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی

دانلود پروژه تنظیم شرایط محیطی (اقلیم معتدل و مرطوب)

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی

پاورپوینت معماری اقلیم معتدل و مرطوب

کد محصول: 1-144

در این پروژه، خانه معمار به تحلیل و بررسی ویژگی معماری ایران در اقلیم معتدل و مرطوب پرداخته است. این پروژه در قالب 67 اسلاید پاورپوینت خدمت شما عزیزان ارائه شده است. در ادامه می‌توانید بخشی از این پروژه را مطالعه کنید.

پاورپوینت معماری اقلیم معتدل و مرطوب

اهمیت تاثیر اقلیم بر معماری،انجام مطالعات و پژوهش های جامعی را در این زمینه ایجاب می کند.بویژه در کشور ما که تنوع شرایط اقلیمی در آن کاملا مشهود است.انجام تحقیقات گسترده در این زمینه امری اجتناب ناپذیر است.

بطورکلی،این پژوهش ها به دو صورت نظری وعملی انجام می گیرد.دروجه اول،مباحث نظری مربوط به اقلیم و ساختمان،مورد بررسی قرارمی گیرد و در وجه دوم،با بهره جستن از آمار آب و هوایی مناطق مختلف و انجام تقسیم بندی های اقلیمی،همچنین با استفاده از نمونه های ساختمانی مناطق مختلف اقلیمی،آزمایش ها و محاسبات دقیق صورت می گیرد.از آنجا که ازمایش ها عملی در چار چوب وظایف موسسات تحقیاقات ساختمانی انجام می گیرد واین امر تنها با تخصیص بودجه وزمان کافی از سوی سازمانهای مربوطه اماکان پذیر است، همچنین به دلیل نبود امکانات عملی جهت انجام این برنامه ها ودر دست نبودن امار واطلاعات آب وهوایی مناطق مختلف، پژوهش حاضر بیشتردر وجه اول استوار است.

 

پاورپوینت معماری اقلیم معتدل و مرطوب

معماری و اقلیم، پیوندشان بیشتر به رابطه نوزاد وآغوش می ماند، یا نسبت هر رستنی با خاک ، حریم امن وبستر بالیدن. با بستگی ای تکامل آفرین؛ الهام بخش والبته ، نه محیط زا. در این معنا، آغوش، خاک واقلیم ، رابط حیات وسرزندگی ونبودشان نمود میرایی است . تجربیات معماری بومی در پهنه جهان وآروین های آن در معماری ایران زمین نیز ، خود گواه تاکیدی بر اندیشه ی فرم زایی ملاحظات اقلیمی در معماری است تا عاملی بر محدودیت آن یا اسارت معمار.

(سواحل دریای خزر ) با آب و هوای معتدل و بارندگی فراوان ، از جمله مناطق معتدل محسوب می شود .این منطقه که به صورت نواری بین رشته کو های البرز و دریای خزر محصور شده ، از جلگه های پستی تشکیل شده است که هر چه به سمت شرق پیشروی می کند ، رطوبت و اعتدال هوای آن کاهش می یابد . در حقیقت ، رشته کوه های البرز که حد فاصل دو آب و هوای متضاد هستند ، جلگه های پست خزر را از فلات مرکزی جدا می کنند.

از جمله ویژگی های این اقلیم رطوبت زیاد هوا و اعتدال درجه حرارت آن است. دمای هوا در روزهای تابستان معمولا بین 25 تا 30 درجه و شب ها بین 20 تا 23 درجه و در زمستان معمولا بالای 0 است. در این منطقه بارندگی بسیار زیاد و در تابستان بصورت رگبار است.

شهر های رشت ، بندر انزلی ، بابلسر و گرگان از جمله شهر های این منطقه اند.

بافت شهری اقلیم معتدل و مرطوب

در مناطقی که در نزدیکی ساحل دریا می باشند و یا مقدار بارندگی زیاد است،وجود رطوبت هوا از جمله مشکلات عمده می باشد. هوای مرطوب از هوای خشک سنگین تر است و در قسمت زیرین هوای خشک قرار میگیرد.  لذا اگر فضاهای شهری محصور باشند و کوران هوا و باد در آنها جریان نداشته باشد،در سطح شهر کلیه این فضاها از هوای مرطوب انباشته خواهد شد و تنفس و فعالییت طاقت فرسا خواهد گردید. به همین دلیل باید از جریان هوا حداکثر استفاده صورت گیرد تا از ساکن شدن رطوبت بیش از حد در فضای شهری جلوگیری شود. لذا ساختمان ها در این مناطق مجزا از هم ساخته می شوند،با حیاطها و فضاهای باز و وسیع و حصار دور این فضاها اغلب کوتاهتر از قد انسان است. دلیل این امر همان استفاده از جریان هواست.تا از میان ساختمانها عبور کرده و هوای مرطوب و راکد را با خود به بیرون محوطه و فضای زیستی ببرد.بهره بردن از طبیعت زیبا و سرسبز نیز از دلایل دیگر تلفیق محیط مسکونی با طبیعت است.

پاورپوینت معماری اقلیم معتدل و مرطوب

ویژگی های فرم ساختمان در اقلیم معتدل و مرطوب

بدلیل بارندگی بسیار زیاد و رطوبت بیش از حد ،فرم ابنیه سنتی که شامل شش مورد است بر اساس این دو عامل شکل گرفته است.

الف- بام ساختمان ها به صورت شیبدار.

ب- ایوان و یا غلام گرد در اطراف ساختمان.

ج- شکل ساختمان بصورت برون گرا.

د- عدم وجود زیر زمین.

ه- کف طبقه همکف بالاتر از سطح طبیعی زمین.

و-استفاده از تهویه دو طرفه هوا.

پاورپوینت تظیم شرایط محیطی

پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.
—————————————————————————————
نام محصول: دانلود پروژه تنظیم شرایط محیط (اقلیم سرد و کوهستانی)

فرمت فایل: پاورپوینت

 
تعداد صفحات: 67 اسلاید

حجم فایل: 3 مگابایت

قیمت قبلی: 100000 تومان

 

 

قابل پرداخت با کلیه کارت های بانکی

پاورپوینت معماری اقلیم معتدل و مرطوب

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا