دانلود پروژه بررسی اقلیمی همدان
پروژه تنظیم شرایط محیطی
کد محصول: 1-156
در این پروژه، خانه معمار به تحلیل جامعی از اقلیم همدان پرداخته است. این پروژه در قالب 122 صفحه ورد (قابل ویرایش) خدمت شما عزیزان ارائه شده است. در ادامه میتوانید بخشی از این پروژه را مطالعه کنید.
شهرستان همدان داراي آب و هواي نيمه خشك و سرد بوده و ميانگين بارش سالانه شهرستان طي سال 1382 حدود 430 ميليمتر و متوسط درجه حرارت سالانه آن 12 درجه سانتيگراد مي باشد
آب و هوای استان همدان به طور كلی متاثر از توده های هوايی مديترانه ای است كه از باختر وارد كشور می شوند. پس از آن می توان جريانات واصله از سوی شمال باختر را كه از دريای سياه و مناطق شمالی اروپا سرچشمه می گيرند، در آب و هوای استان دخيل دانست. موقعيت منطقه و ارتفاع زياد آن سبب می شود كه توده های هوایی مرطوب و باران زايی كه به ويژه از سوی باختر وارد كشور می شوند، قسمت زیادی از رطوبت خود را در منطقه از دست بدهند. بديهی است كه بارش های كوهستانی در سطح منطقه به لحاظ موقعيت مكانی و توپوگرافيكی آن، جايگاه ويژه ای دارد. استان همدان با 143 روز يخ بندان در سال يكی از سرد ترين استان های كشور است که سردترين ماه های سال در آن بهمن، اسفند و گاهی فروردين است.
بر اساس طبقه بندی «كوپن» آب و هوای استان همدان از نوع مديترانه ای با باران بهاره در نواحی دشتی و آب و هوای كوهستانی سرد در ارتفاعات است. بر اساس طبقه بندی اقليمی «دومارتن» كه بر اساس شاخص خشكی انجام می گيرد، منطقه همدان كه دارای شاخص خشكی 0/15 است يک اقليم نيمه خشک است. در سيستم طبقه بندی اقليمی «آمبرژه» كه حدود اقاليم بر اساس شاخص رطوبت تعيين می شود، شاخص رطوبت ايستگاه فرودگاه همدان 6/31 است كه نشان دهنده ی يک اقليم نيمه خشک سرد است.
در ناحيه شمال خاوری و خاور ارتفاعات الوند در ميان كوه الوند و كوه گرين اراضی پست و دشت های هموار استان قرار دارد. دشت های وسيع شمال و شمال خاوری استان در مسير بادهای شديد هستند و توده های هوا به راحتی اين نواحی را تحت تاثير قرار می دهند. استقرار اين دشت ها در مجاورت نواحی مرتفع و كوهستانی باعث وزش بادهای شديدی در سطح استان می شود، متوسط سرعت باد در استان همدان 4 متر در ثانيه گزارش شده است.
از ديگر عوامل موثر در شرايط جوی اين استان می توان به دوری از دريا و وزش باد در سطح استان اشاره کرد که تقريبا در تمام ماه های سال ادامه دارد. بادهای شمال و شمال باختری كه بيش تر در فصل بهار و زمستان جريان پيدا می كنند، غالبا مرطوب و باران زا هستند. بادهای باختری – خاوری بيش تر در فصل پاييز می وزند. بادهای محلی از ديگر بادهای اين استان هستند كه بر اثر اختلاف فشار بين ارتفاعات و دشت ها پديد می آيند مثل باد كور در ناحيه اسدآباد.
با توجه به شرايط اقليمی، مناسب ترين زمان برای مسافرت به همدان، از اواخر ارديبهشت تا اواخر مهر ماه است. در اين مدت علاوه بر زيبايی و سرسبزی های پراكنده در سراسر استان همدان، تابش آفتاب و درجه حرارت بسيار مطلوب است. زمان مذكور فرصت مناسبی است تا ايرانگردان علاقه مند به استان همدان از تعطيلات تابستانی خود بيش ترين بهره را بگيرند. اگر كسانی قصد استفاده از برف را – برای ورزش اسكی و ساير ورزش های زمستانی – داشته باشند، فصل زمستان فصل بسيار مناسبی برای سفر به همدان است. ميزان بارندگی در این استان؛ سالانه بيش از 300 ميلی متر برآورد می شود که در ماه های مختلف سال متغير است.
با توجه به پستي و بلندي هاي زياد , دشتها , مناطق كوهستاني , قله هاي مرتفع , رودخانه ها , چشمه سارها , مزارع , اشجار و سراب هاي متعدد , آب و هواي استان منعقد است و معمولاً داراي زمستانهاي سرد و پر برف و تابستانهاي معتدل و ييلاقي است و به طور كلي در دره هاي شمالي كوه الوند و شمال استان سردتر و جنوب استان ملايم تر است.
پس از پرداخت آنلاین لینک دانلود فایل همان لحظه به طور خودکار به ایمیل شما ارسال خواهد شد.
جهت آموزش خرید از سایت اینجا کلیک کنید.
—————————————————————————————
نام محصول: دانلود پروژه بررسی اقلیمی همدان
فرمت فایل: word
تعداد صفحات: 122 صفحه
حجم فایل: 3 مگابایت